Mycket har hänt på kort tid!

Vi har bytt ideér väldigt många gånger men nu känner vi oss säkra. Från början skulle vi sälja ett ihopvikbart durkslag men när vi fick veta att vi måste beställa in i tusental och bara 1 gång så kändes det lite svårt så vi tackade nej. Sen var vi inne på en kylmugg & USB-koppvärmare men sen hörde vi från min (Alexandra) mamma att koppvärmaren inte alls var bra och vi kände att det kanske var bäst att byta idé igen.
Vi var på en föreläsning som fairtrade hade anordnat där dem pratade om olika produkter och efter den föreläsningen så bestämde vi oss för att sälja en av produkterna de pratade om. Det blev helt enkelt tvättnötter ifrån Indien. Vi kommer inte köpa in våra nötter ifrån Fairtrade utan ifrån ett annat företag.


Nötterna är ekologiska och vi har även tänkt att vi ska försöka göra alla våra produkter till ekologiskt. Vi ska sy påsar som man förvarar nötterna i när man tvättar och vi ska försöka hitta ekologiskt tyg, vilket vi tror att vi har hittat. Sen ska vi försöka hitta billiga och miljövänliga kartonger som man förvarar alla nötter i! Smart va? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0